Servicecontract olieafscheider

Servicecontract olieafscheider

Indien u geheel ontzorgt wilt worden betreffende het onderhoud op uw olieafscheider kunnen wij u een servicecontract aanbieden. De voordelen hiervan voor u zijn als volgt. Wanneer wij met u een onderhoudscontract aangaan komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contract met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud op uw olieafscheider. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeuren van dagen en/ of tijdstippen. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

Voorafgaand zullen wij in overleg met u de frequentie van het onderhoud bepalen. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt onderhouden zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw olieafscheider en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.

Door ons groeiende klantenbestand kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren, hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Advies of contact met Zegwaard Rioolbeheer

Wilt u vrijblijvend advies over de diensten van Zegwaard Rioolbeheer of wilt u een afspraak maken met één van onze vakkundige medewerkers? Neem direct contact op via 015 - 262 61 61 of info@zegwaard.nl.

Bel Zegwaard Rioolbeheer, zodat wij u kunnen overtuigen van onze gespecialiseerde service!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!