Wasstraat olieafscheider

Olieafscheider bij wasstraten

De eisen voor het lozen van afvalwater afkomstig van een wasplaats voor motorvoertuigen zijn opgenomen in artikel 3.25 van het Activiteitenbesluit. De eisen gelden zowel voor type A, B en C- inrichtingen, met uitzondering van landbouwinrichtingen en glastuinbouwinrichtingen. In artikel 3.25 is opgenomen dat het afvalwater in enig steekmonster niet meer bevat dan:
A: 20 milligram olie per liter.
B: 300 milligram onopgeloste bestanddelen per liter.

De voorschriften voor lozing in het vuilwaterriool zijn niet van toepassing als er geen bodem beschermende voorziening aanwezig is. In voorschrift 3.27 van de Activiteitenregeling is opgenomen dat geen bodem beschermende voorziening is verplicht als het bedrijf ten hoogste één motorvoertuig - niet zijnde een vrachtwagen of autobus - per week wast.Servicecontact voor legen en reinigen van olieafscheiders bij wasstraten

Zegwaard Rioolbeheer biedt u hiervoor onderhoudscontracten aan, waardoor u niet voor onverwachte problemen komt te staan. De voordelen hiervan voor u zijn als volgt:
• Wanneer Zegwaard Rioolbeheer met u een onderhoudscontract aangaan komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contract met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud op uw olieafscheider(s). Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeuren van dagen en/ of tijdstippen. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de wasstraat gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.
• Voorafgaand zullen wij in overleg met u de frequentie van het onderhoud bepalen. Als blijkt dat de olieafscheider(s) te veel of te weinig word onderhouden zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw olieafscheider en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.
• Door ons groeiende klantenbestand kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren, hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningssysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Wilt u meer informatie over olieafscheiders bij wasstraten?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Bel Zegwaard Rioolbeheer, voor het legen, reinigen, inspecteren en plaatsen van een olieafscheider bij wasstraten.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!