Petrochemische industrie

Olieafscheiders in de petrochemische industrie

Zegwaard Rioolbeheer is een bekende naam in Zuid-Holland, met industriële reiniging als één van de velen specialismen.
De activiteiten van Zegwaard in de petrochemische industrie richten zich vooral op raffinaderijen, chemische industrieën en cementfabrieken.
De opdrachten uit de petrochemische industrie ontvangen wij direct vanuit de industrie, maar wij voeren ook opdrachten uit voor grotere aannemers en gemeenten. Ons vakkundige personeel in combinatie met het geavanceerde materieel en onze service zorgen ervoor dat wij zeer flexibel inzetbaar zijn.Olieafscheider legen in de petrochemische industrie

Om te komen tot effectieve maatregelen om de vervuiling van het afvalwater te beperken zult u de afvalwatersituatie in kaart moeten brengen. Dit gebeurd door alle afvoerpunten van uw bedrijf waarop geloosd wordt te registreren. Afvalwater verontreinigd met olie vormt in het algemeen het belangrijkste afvalwaterprobleem in de petrochemische industrie. Door gebruik te maken van een goede olieafscheider en slibvangput kan aan de norm voor olie in het afvalwater goed worden voldaan.
Indien er een olieafscheider en slibvangput zijn geplaatst is het voor een goede werking van belang dat de installatie regelmatig wordt geleegd, onderhouden en gecontroleerd op gebreken door Zegwaard Olieafscheiders.
De dikte van de olielaag in de afscheider is een indicatie of de reinigingsfrequentie voldoende is. Zodra 80% van de maximale opslagcapaciteit van de olieafscheider is bereikt dient de olieafscheider in elk geval gereinigd te worden. Samen met de afscheider dient ook de slibvangput schoongemaakt te worden.Servicecontact voor legen en reinigen van olieafscheiders in de petrochemische industrie

Zegwaard Rioolbeheer biedt u hiervoor onderhoudscontracten aan, waardoor u niet voor onverwachte problemen komt te staan.
Wanneer wij met u een onderhoudscontract aangaan komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contract met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud op uw olieafscheider(s). Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeuren van dagen en/ of tijdstippen. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

Voorafgaand zullen wij in overleg met u de frequentie van het onderhoud bepalen. Als blijkt dat de olieafscheider(s) te veel of te weinig word onderhouden zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw olieafscheider en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.

Door ons groeiende klantenbestand in de petrochemische industrie kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren. Hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Voordelen van een servicecontract

Een servicecontract biedt u vele voordelen:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Wilt u meer informatie over olieafscheiders in de petrochemische industrie?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Bel Zegwaard Rioolbeheer, voor het legen, reinigen, inspecteren en plaatsen van een olieafscheider in de petrochemische industrie.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!