Garage olieafscheider

Olieafscheider legen bij garages en autobedrijven

Om vervuiling van het afvalwater te beperken, is het raadzaam om de afvalwatersituatie binnen uw bedrijf in kaart te brengen. Hetgeen gebeurd door alle afvoerputten binnen het bedrijf te registeren. Afvalwater verontreinigd met olie, vormt in het algemeen één van de belangrijkste afvalwaterproblemen. Door gebruik te maken van een olieafscheider\ slibvangput, kunnen de meeste problemen worden voorkomen en tevens worden gestelde normen gehandhaafd nageleefd.

Het is raadzaam om het afvalwater van een wastafel in de garage of werkplaats, pas na de olieafscheider met elkaar te verbinden. Indien een olieafscheider en slibvangput zijn geplaatst, is het voor een goede werking van belang, dat de installatie regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd op gebreken door Zegwaard Rioolbeheer monteurs. In de afscheider bevindt zich een indicatie ten behoeve van de reinigingsfrequentie. Wanneer de olielaag voldoende dik is of wanneer 80% is opgeslagen, kan men besluiten alles te reinigen. Samen met de afscheider dient ook de slibvangput schoongemaakt te worden.Servicecontact voor legen en reinigen van olieafscheiders bij garages

Zegwaard Olieafscheiders biedt u hiervoor onderhoudscontracten aan, waardoor u niet voor onverwachte problemen komt te staan.

De voordelen hiervan zijn voor u als volgt:
• Wanneer wij met u een onderhoudscontract aangaan, komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, voor het onderhoud op uw olieafscheider. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeur van dag en/of tijdstip.
• Voorafgaand zullen wij in overleg de frequentie van het onderhoud bepalen voor de olieafscheider in uw garage. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt onderhouden, zullen wij, met u hierover contact opnemen om de frequentie te wijzigen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw olieafscheider en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.
• Door ons groeiende klantenbestand kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren, hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Wilt u meer informatie over olieafscheiders bij garages?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Bel Zegwaard Rioolbeheer, voor het legen, reinigen, inspecteren en plaatsen van een olieafscheider bij garages en autobedrijven.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!