Autospuiterij olieafscheider

Olieafscheider legen bij autospuiterijen

Om te komen tot effectieve maatregelen om de vervuiling van het afvalwater te beperken zult u de afvalwatersituatie binnen uw autospuiterij in kaart moeten brengen. Dit gebeurd door alle afvoerpunten waarop geloosd wordt te registreren.
Afvalwater verontreinigd met olie vormt in het algemeen het belangrijkste afvalwaterprobleem bij autobedrijven en autospuiterij. Door gebruik te maken van een goede olieafscheider en slibvangput kan aan de norm voor olie in het afvalwater van 200 mg/l goed worden voldaan.
Het is raadzaam om het afvalwater van een wastafel van de autospuiterij, waar bijvoorbeeld de handen worden gewassen, pas na de olieafscheider in het riool wordt gebracht. Indien er een olieafscheider en slibvangput zijn geplaatst is het voor een goede werking van belang dat de installatie regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd op gebreken door Zegwaard Olieafscheiders.
De dikte van de olielaag in de afscheider is een indicatie of de reinigingsfrequentie voldoende is. Zodra 80% van de maximale opslagcapaciteit van de olieafscheider is bereikt dient de olieafscheider in elk geval gereinigd te worden. Samen met de afscheider dient ook de slibvangput schoongemaakt te worden.Onderhoudscontact voor legen en reinigen van olieafscheiders bij autospuiterijen

Zegwaard Olieafscheiders biedt u hiervoor onderhoudscontracten aan, waardoor u niet voor onverwachte problemen komt te staan. De voordelen hiervan voor u zijn als volgt. Wanneer wij met u een onderhoudscontract aangaan komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contract met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud op uw olieafscheider. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeuren van dagen en/ of tijdstippen. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

Voorafgaand zullen wij in overleg met u de frequentie van het onderhoud bepalen. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt onderhouden zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw olieafscheider en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.

Door ons groeiende klantenbestand kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren, hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Voordelen van een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u vele voordelen:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Wilt u meer informatie over olieafscheiders bij autospuiterijen?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 0800 - 2 62 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Bel Zegwaard Rioolbeheer, voor het legen, reinigen, inspecteren en plaatsen van een olieafscheider bij autospuiterijen.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!