Reparatie olieafscheider

Reparatie van de olieafscheider

Wanneer er geen aandacht wordt besteed aan het onderhoud op de olieafscheider en het bij behorende leidingwerk ontstaat er achterstallig onderhoud en heeft u grootte kans dat er gebreken gaan ontstaan aan de olieafscheider en/ of het bij behorend leidingwerk.

Tijdens het periodiek reinigen van de olieafscheider door ons zal altijd preventief gecontroleerd worden op eventuele gebreken aan de olieafscheider en het leidingwerk.

Als er noodzakelijke reparaties, op basis van de uitgevoerde inspectie, uitgevoerd moeten worden zullen wij u hierover direct inlichten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.Olieafscheider reparatie

Zegwaard Rioolbeheer is gespecialiseerd in het repareren van olieafscheiders. Wanneer uw olieafscheider op een moeilijk te bereiken plek is geplaatst of ingebouwd, spreekt het voor zich dat u tijdens de reparatie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Er kan gekozen worden om de bestaande olieafscheider m.b.v. kunststoflassen te repareren. Het voordeel van repareren is dat er geen hak, breek of sloopwerkzaamheden aan te pas komen.
Zo bent u ervan verzekerd dat de overlast tijdens de reparatie van uw afscheider tot een minimum beperkt blijft.Kunststoflassen

Reparatie van kunststof onderdelen van uw olieafscheider gebeurt door middel van kunststoflassen mits het een lasbaar materiaal betreft.
Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. De ingestelde temperatuur is hierbij zeer belangrijk. Te hete lucht heeft een slechte hechting tot gevolg en met te koude lucht smelt de kunststof niet.
Daarom maken wij gebruik van een speciaal lasapparaat wat de lucht tot op 5 graden Celsius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is en uw kapotte afscheider vakkundig gerepareerd wordt.Gratis advies over het repareren van olieafscheiders en leidingwerk?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Laat uw olieafscheider en leidingwerk repareren door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!