Olieafscheider onderhoud

Onderhoud van de olieafscheider

Wanneer er geen aandacht wordt besteed aan het onderhoud van de olieafscheider en de leidingen ontstaat er achterstallig onderhoud en heeft het leidingwerk grote kans om verstopt te raken. Wanneer er warm afvalwater via de lozingstoestellen in de olieafscheider wordt geloosd, koelt het water naarmate het door het leidingwerk wordt getransporteerd af. Als het warme afvalwater afkoelt in het leidingwerk gaat het aan de leidingen vastzitten en blokkeert het de doorgang van het afvalwater, hierdoor ontstaat een verstopping. Doormiddel van een spuitslang met hogedruk en roterende spuitkoppen, reinigen wij het leidingwerk van de olieafscheider en zorgen wij ervoor dat achtergebleven olieresten alsnog in de olieafscheider terecht komen.Olieafscheider onderhoudscontact op maat

Een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan olieafscheiders en toebehoren verlengt de levensduur van uw olieafscheider aanzienlijk en werkt bovendien kostenbesparend. Onverwachte verstoppingen en andere storingen worden hierdoor tot een minimum beperkt. Omdat wij verschillende routes efficiënt kunnen combineren worden de kosten van een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan voor het reinigen van uw olieafscheider. Deze service is en te allen tijde opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een eventuele prijsverhoging.

Indien u gebruikt maakt van ons onderhoudscontract komt uw olieafscheider in de planning te staan en zal deze periodiek, zoals afgesproken worden gereinigd. Vanzelfsprekend houden wij rekening met bepaalde voorkeuren. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

In overleg met u zal de frequentie van het reinigen bepaald worden. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt gereinigd zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van het tijdig leegmaken van uw olieafscheider zodat een goede werking van de olieafscheider gegarandeerd is.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningssysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Gratis advies over het onderhoud van olieafscheiders en leidingwerk?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Laat uw olieafscheider en leidingwerk onderhouden door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!