Olieafscheider inspecteren

Inspectie van olieafscheiders

Zegwaard Rioolbeheer voert inspecties aan olieafscheiders uit voor bestaande en nieuwe klanten. Bestaande klanten die de olieafscheider geregeld laten ledigen, krijgen direct terugkoppeling over de uitgevoerde inspectie. Preventieve controle is een noodzaak tijdens het ledigen, omdat de actuele status van olieafscheider van groot belang is voor een optimale levensduur.

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie over de werking van de olieafscheider? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Als er noodzakelijke reparaties, op basis van de uitgevoerde inspectie, uitgevoerd moeten worden zullen wij u hierover direct inlichten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Zegwaard Rioolbeheer onderscheid zich door de vakkundigheid van onze chauffeurs. De olieafscheiders van bedrijven die wij onder contract hebben blijven daarom vaak jarenlange goede relaties.
Het werk dat wij naast het inspecteren van olieafscheiders uitvoeren, is het ledigen van de olieafscheider en het doorspuiten van het leidingwerk en met name de in- en uitgaande leiding van de olieafscheider. Onze chauffeurs hebben altijd 20 verschillende spuitkopen in de auto om iedere olieafscheider c.q. leiding naar behoren te kunnen schoonmaken en door te spuiten.Olieafscheider onderhoudscontact op maat

Een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan olieafscheiders en toebehoren verlengt de levensduur van uw olieafscheider aanzienlijk en werkt bovendien kostenbesparend. Onverwachte verstoppingen en andere storingen worden hierdoor tot een minimum beperkt. Omdat Zegwaard Rioolbeheer verschillende routes efficiënt kan combineren worden de kosten van een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan voor het reinigen van uw olieafscheider. Deze service is en te allen tijde opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een eventuele prijsverhoging.

Indien u gebruikt maakt van ons onderhoudscontract komt uw olieafscheider in de planning te staan en zal deze periodiek, zoals afgesproken worden gereinigd. Vanzelfsprekend houden wij rekening met bepaalde voorkeuren. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.
In overleg met u zal de frequentie van het reinigen bepaald worden. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt gereinigd zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van het tijdig leegmaken van uw olieafscheider zodat een goede werking van de olieafscheider gegarandeerd is.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Gratis advies over het inspecteren van olieafscheiders en leidingwerk?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!