Olieafscheider reinigen

Reinigen van olieafscheiders

Wanneer Zegwaard Rioolbeheer de olieafscheider reinigt, maken wij ook direct het leidingwerk schoon. Zegwaard Rioolbeheer onderscheid zich door de vakkundigheid van onze chauffeurs. De olieafscheiders van bedrijven die in onderhoudscontract hebben, blijven daarom vaak jarenlang goede relaties. Het werk dat wij naast het ledigen van de olieafscheider uitvoeren, is het doorspuiten van het leidingwerk en met name de in- en uitgaande leiding van de olieafscheider. Onze chauffeurs hebben altijd 20 verschillende spuitkopen in de auto, om iedere olieafscheider c.q. leiding naar behoren te kunnen reinigen.Schoonmaken van de olieafscheider

Wanneer er geen aandacht wordt besteed aan het reinigen van leidingen, ontstaat er achterstallig onderhoud aan het leidingwerk en heeft het leidingwerk grote kans om gebreken te vertonen. Wanneer er vervuilt water met zand, slib en olie door het leidingwerk wordt geloosd, blijft er in de loop van de tijd vuil achter in het leidingwerk. Dit kan verstopping en zelfs gebreken in het leidingwerk veroorzaken. Om dit te voorkomen gaat Zegwaard Rioolbeheer doormiddel van een spuitslang met hogedruk en roterende spuitkop, het leidingwerk van de olieafscheider in, om het leidingwerk te reinigen.
Ons motto luidt, kwaliteit boven prijs ten behoeve van een optimale levensduur voor uw olieafscheider.Olieafscheider onderhoudscontact op maat

Een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan olieafscheiders en toebehoren, verlengt de levensduur van uw olieafscheider aanzienlijk en werkt bovendien kostenbesparend. Onverwachte verstoppingen en andere gebreken worden hierdoor tot een minimum beperkt. Omdat Zegwaard Rioolbeheer verschillende routes efficiënt kan combineren, worden de kosten van een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan voor het reinigen van uw olieafscheider. Deze service is en te allen tijde opzegbaar, waardoor u nergens aan vast zit. Ook eventuele prijsverhogingen hebben geen invloed op het bestaande contract.

Indien u gebruikt maakt van ons onderhoudscontract, komt uw olieafscheider in het planningsysteem van Zegwaard Rioolbeheer terecht en zal deze periodiek worden geleegd en gereinigd. De frequentie van lediging en reiniging wordt afgestemd bij het aangaan van het onderhoudscontract. Vanzelfsprekend houden wij rekening met voorkeuren van dag en tijdstip. Als blijkt dat de olieafscheider te veel of te weinig wordt gereinigd, zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van het tijdig leegmaken van uw olieafscheider, zodat een goede werking van de olieafscheider gegarandeerd is.Voordelen van een servicecontract

Hieronder zetten we graag de vele voordelen van een onderhoudscontract aan uw olieafscheider overzichtelijk op een rij:
• Ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
• U komt automatisch in het planningsysteem terecht, waardoor de olieafscheider altijd op tijd wordt geleegd.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag-tijdstip van reiniging.
• Vooraf afgesproken vaste prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
• Zegwaard Rioolbeheer heeft moderne machines met de nieuwste technieken, waardoor de overlast beperkt blijft.
• Snelle service bij onverwachte verstoppingen.
• Lediging door een erkend inzamelingsbedrijf.
• Jarenlange ervaring, expertise en knowhow door goed opgeleid representatief personeel.Gratis advies over het schoonmaken van olieafscheiders en leidingwerk?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Laat uw olieafscheider en leidingwerk reinigen door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!