Leidingwerk schoonspuiten

Leidingwerk olieafscheider schoonspuiten

Als wij de olieafscheider schoonmaken, reinigen wij ook direct het leidingwerk. Zegwaard Olieafscheiders onderscheid zich door de kundigheid van onze chauffeurs. De olieafscheiders van ondernemers die wij onder contract hebben blijven daarom vaak jarenlange goede relaties. Het werk dat wij naast het ledigen van de olieafscheider uitvoeren is het doorspuiten van het leidingwerk en met name de in en uitgaande leiding van de olieafscheider. Onze chauffeurs hebben altijd 20 verschillende spuitkopen in de auto om iedere olieafscheider c.q. leiding naar behoren te kunnen schoonmaken en door te spuiten.Schoonspuiten van leidingen van de olieafscheider

Wanneer er geen aandacht wordt besteed aan het reinigen van leidingen ontstaat achterstallig onderhoud en heeft het leidingwerk grote kans om verstopt te raken. Wanneer er afvalwater via de lozingstoestellen in de olieafscheider wordt geloosd, koelt het water naarmate het door het leidingwerk wordt getransporteerd af. Als het warme afvalwater afkoelt in het leidingwerk gaat het aan de leidingen vastzitten en blokkeert het de doorgang van het afvalwater, hierdoor ontstaat een verstopping. Doormiddel van een spuitslang met hogedruk en roterende spuitkoppen, reinigen wij het leidingwerk van de olieafscheider en zorgen wij ervoor dat achtergebleven olieresten alsnog in de olieafscheider terecht komen.Gratis advies over het schoonspuiten van olieafscheiders en leidingwerk?

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie? Neem direct contact op met één van onze vakkundige werknemers. Wij zijn bereikbaar op nummer 015 - 262 61 61 of via de e-mail info@zegwaard.nl.

Laat uw olieafscheider en leidingwerk schoonspuiten door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN OLIEAFSCHEIDERS!